Els nostres clients gaudeixen d’aquests avantatges :

 

 ESPECIALITZACIÓ Som especialistes en relacions laborals
 EXPERIÈNCIA Els prop de 50 anys d’exercici professional donen fe de la nostra experiència professional.
 TECNOLOGIA Sempre a la cerca de possibilitar adaptar-nos a les necessitats del client, les nostres eines informàtiques són sotmeses al triple filtre de fiabilitat, flexibilitat i adaptabilitat.
 RECONEIXEMENT Una activitat basada en el dialogo han portat com a conseqüència el reconeixement no ja dels nostres clients, si no dels seus propis oponents, ja siguin sindicats, ja siguin professionals de qualsevol altra extracció.
 GLOBALITZACIÓ Fem nostra la màxima: “pensa local, actua global”. Des de *IusTime, xarxa de despatxos professionals de la qual som socis fundadors, podem prestar serveis als nostres clients en pràcticament qualsevol província del territori nacional, estant actualment iniciant l’expansió internacional, amb signatures col·laboradores a França, Portugal i Itàlia.
 FIABILITAT Les nostres eines informàtiques garanteixen l’acomodació a la normativa vigent requerida per les administracions públiques.
 INNOVACIÓ Sempre a l’escolta de les necessitats dels nostres clients, el nostre portafolis de serveis és un clar exponent del nostre lideratge en la innovació en serveis a les empreses en matèries de gestió de persones i de les relacions laborals.
 
Ius Time Auditores